Over

joost knuever, aangenaam

shootje-imagy_300121_153132-V2

Afgestudeerd ruimtelijk ontwerper & vormgever aan het SintLucas in Boxtel en vrijwel direct daarna de festival wereld in gegaan. Waar ik de volgende acht jaar bij een organisatie als Online & Brand manager werkzaam ben geweest.

Na vele mooie en leerzame jaren werd het tijd om mn vleugels te spreiden. En zo begon ik aan mijn nieuwe avontuur. Veelal in hetzelfde vakgebied maar vooral mezelf blijven ontwikkelen zoals ik de jaren daarvoor ook had gedaan en nieuwe vakgebieden toevoegen aan mijn diensten.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat het contact persoonlijk blijft. Ik werk graag met de klant i.p.v. voor een klant. Zo prijs ik mijzelf dan ook voor het hoge niveau van service naast de kwaliteit die ik bied.

Een mini greep uit mijn privé collectie foto’s is te vinden op jstknvr.com

imagy

Bijvoeglijk naamwoord image + -y. Van de aard van een afbeelding; bestaande uit afbeeldingen. Vanuit het engelse woord imagery. In Nederland hebben we het dan over beeldspraak: een gedachte, begrip enz., in taal uitgedrukt d.m.v. een beeld. Met imagy wil ik dan ook woorden en gedachte communiceren naar beeld.